Liviu Dumitraşcu, prefect de Teleorman: ”Voi fi un reprezentant demn al Guvernului României în judeţul Teleorman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dumitraşcu a fost înscăunat pe postul de prefect
Liviu Dumitraşcu a fost înscăunat pe postul de prefect

Liviu Dumitraşcu a fost învestit , joi, 27 octombrie 2016, în funcţia de prefect al judeţului, ca urmare a unei Hotărârii de Guvern adoptată în şedinţa de miercuri, 26 octombrie şi publicată în aceeaşi zi în Monitorul Oficial.

Învestirea în funcţie a fost făcută de secretarul de stat în MAI, Irina Alexe, în prezenţa şefilor instituţiilor deconcentrate şi a salariaţilor Instituţiei Prefecturii Teleorman. Irina Alexe a dat citire hotărârilor de Guvern prin care au fost aprobate: încetarea execitării funcţiei de prefect a Danielei Carmen Dan, la solicitarea acesteia, încetarea exercitării funcţiei de suprefect de către Liviu Dumitraşcu şi numirea acestuia în funcţia de prefect.

”Vreau să mulţumesc Guvernului României pentru încrederea acordată şi vă cer dumneavoastră să aveţi încredere în faptul că în perioada în care voi ocupa această poziţie îmi voi desfăşura activitatea la nivelul semnificaţiei şi demnităţii pe care o solicită această funcţie. Cu alte cuvinte, voi fi un reprezentant demn al Guvernului României în judeţul Teleorman”, a declarat Liviu Dumitraşcu la învestire.

De la eveniment a lipsit fostul prefect Daniela Carmen Dan, care a participat la depunerea candidaturilor Partidului Social Democrat la BEJ pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016.

Liviu Dumitraşcu a mai fost prefect de Teleorman în perioada martie 2013-martie 2014. Funcţia de subrefect de Teleorman rămâne, deocamdată, vacantă.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite