Judeţul Teleorman ameninţat de un nou val de vreme rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul şi subprefectul de Teleorman la prima întâlnire cu noul premier
Prefectul şi subprefectul de Teleorman la prima întâlnire cu noul premier

Judeţul Teleorman va intra, de mâine, sub avertizare cod galben de ninsoare, valabil până marţi, 14 februarie. Anunţul a fost făcut de şeful ANM, Ion Sandu, în cadrul videoconferinţei cu prefecţii. Potrivit acestuia vor cădea ninsori care vor totaliza 30-40 centimetri de zăpadă.

“Începând de duminică după-amiază, până marţi dimineaţa, cantităţile de zăpadă vor fi mai însemnate, existând posibilitatea ca ANM să emită o atenţionare Cod galben”, a subliniat directorul ANM.

Autorităţile spun că sunt pregătite să facă faţă acestui nou val de vreme rea chiar şi în judeţul Teleorman dacă va fi nevoie.
“Misiunile de transport aerian vor continua şi în zilele următoare, elicopterele fiind planificate să execute misiuni în localităţi izolate din judeţele Vrancea, Buzău, Teleorman şi Călăraşi”, a precizat ministrul de Apărării, Gabriel Oprea.

În aşteptarea noii atenţionări cod galben, Teleormanul încearcă să-şi revină în urma problemelor grave cauzate de viscolul şi zăpada din ultimele săptămâni. Mai sunt încă drumuri judeţene şi şcoli închise, conform declaraţiei prefectului de Teleorman, Teodor Niţulescu.
“Pe drumul Naţional 65A Turnu Măgurele – Roşiorii de Vede încă se mai acţionează şi mai sunt încă 9 drumuri judeţene şi trei şcoli închise”, a declarat prefectul Niţulescu în cadrul videoconferinţei convocată de noul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

La finalul întâlnirii, prefectul de Teleorman, Teodor Niţulescu, a făcut apel la vigilenţă şi le-a cerut şefilor de decontrentate din judeţ, care fac parte din Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, să fie gata în orice moment pentru a interveni acolo unde se impune.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite