Joc periculos: şi-au dat foc, la propriu, şi apoi au dat vina pe un atacator închipuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul i-a dat foc concubinei, iar apoi a ţinut uşa pentru ca femeia să nu poată ieşi
Bătrânul i-a dat foc concubinei, iar apoi a ţinut uşa pentru ca femeia să nu poată ieşi

Doi tineri teleormăneni au fost la un pas de tragedie. Cei doi s-au jucat cu focul, la propriu, iar după ce unul dintre ei “s-a ars”, au dat vina pe un atacator închipuit, punând în alertă poliţiştii.

S-au jucat cu focul până s-au ars. Doi tineri din comuna teleormăneană Măldăeni au pus toate autorităţile pe jar după ce au povestit că au fost stropiţi cu o substanţă inflamabilă de către o persoană necunoscută care, apoi, i-a dat foc unuia dintre ei.

În baza sesizării primite, poliţiştii au demarat cercetările pentru căutarea unui atacator periculos însă, pe parcursul anchetei s-a stabilit că cei doi tineri, cu vârsta de 16, respectiv 18 ani şi-au pus în pericol sănătatea singuri, în mod conştient, dintr-o joacă.

Tinerii, plecaţi împreună în sat la plimbare, s-au stropit unul pe altul cu diluant dintr-un bidon aflat în autoturismul tatălui unuia dintre ei, iar apoi au încercat să aprindă o brichetă. Dacă la primele încercări nu s-a întâmplat nimic, la o mânuire neatentă a brichetei hainele tânărului de 18 ani au luat foc, acesta a fost cuprins de flăcări pe partea din faţă, incendiul fiind stins de celălalt tânăr şi de un cetăţean lângă locuinţa căruia s-a întâmplat incidentul. Acelaşi cetăţean a nunţat şi serviciile medicale, victima fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din fericire, arsurile au fost superficiale, fără a pune în pericol viaţa victimei.

De teama consecinţelor ulterioare, tinerii au hotărât să mintă cu privire la incident şi au declarat în prima fază că au fost stropiţi şi incendiaţi de o persoană necunoscută, care apoi a fugit, punând astfel în alertă maximă pe poliţişti.

În cauză a fost întocmit dosar penal ce urmează să fie soluţionat prin parchet.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite