Italienii sunt interesaţi să investească în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhiva
Foto arhiva

Doi italieni interesaţi să investească în Teleorman vor avea întâlniri, mâine, cu oficialităţile judeţene. Ornelio Meniconi, om de afaceri din Umbria, ar fi interesat să deschidă în judeţ o fabrică pentru recuperarea şi transformarea deşeurilor.

O delegaţie de italieni  din Umbria efectuează, zilele acestea, o vizită de lucru în judeţ. Doi oameni de afaceri italieni sunt interesaţi să investească în Teleorman şi se vor întâlni mâine cu conducerea Consiliului Judeţean Teleorman. Ornelio Meniconi, unul dintre italienii prezenţi în Teleorman ar fi interesat să deschidă o fabrică pentru recuperarea şi transformarea deşeurilor. Celălalt posibil investitor, Luciano Biondi activează într-o sferă de activitate mai extinsă-materiale de construcţii, mediu, agricultură, deşeuri. 

În legătură cu această întâlnire, Adrian Gâdea, preşedintele CJ Teleorman, a declarat : ”Orice interes pentru activităţile economice de aici şi pentru investiţii în Teleorman este binevenit, dar important este ca aceste intenţii să se şi materializeze. 

În ce ne priveşte, avem toată disponibilitatea să ne constituim într-o ”punte de legătură” între orice investitor şi mediul de afaceri teleormănean. Sper ca această vizită a oamenilor de afaceri italieni să fie doar un început, care să se materializeze în colaborări economice benefice. 

Cei doi posibili investitori italieni vor avea o întâlnire şi cu reprezentanţii Camerei de Comerţ Teleorman. Ei vor fi duşi de oficialităţile judeţene într-o vizită la depozitul de deşeuri menajere de la Mavrodin.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite