Începe Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Românească ”  Primăvara în Teleorman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiocelul de Aur (foto arhiva)
Ghiocelul de Aur (foto arhiva)

Cea de-a 45-a ediţie a  Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Românească “Primăvara în Teleorman” începe, astăzi, la Alexandria. Festivalul în cadrul căruia se va acorda trofeul ” Ghiocelul de Aur” se va desfăşura în perioada 14-16 mai.

Concursul este deschis tinerilor interpreţi, cu vârsta cuprinsă între 15-30 ani, iar înscrierile se pot face  până astăzi , 14 mai, orele 16,00, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman.

Concursul propriu-zis se va desfăşura la Casa de Cultură Alexandria, în ziua de 15 mai 2014, începînd cu orele 19.00, sub forma unui spectacol cu public. 

Gala laureaţilor şi festivitatea de decernare a premiilor concursului, vor avea loc, în data de 16 mai 2014, pe scena amplasată pe platoul din faţa Casei de Cultură.  Vor concerta : Cătălin Crişan, în prima seară de concurs, Alexandra Ungureanu, trupa Crush şi Deepcentral, în cea de-a doua seară, după Gala Laureaţilor.

Evenimentul este organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman cu sprijinul Consiliului Judeţean Teleormanşi al Primăriei Alexandria. 

Laureaţii vor pleca acasă cu premii constând în bani . Cel care va câştiga Trofeul “Ghiocelul de aur”’ va primi 2.500 lei. Pentru premiul I se vor acorda 1.500 lei, pentru premiul al II-lea 1.200 lei, iar pentru premiul al treilea, 1.000 lei. Premiul de popularitate va fi răsplătit cu 500 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite