Hoţie neobişnuită în Teleorman: poliţiştii au recuperat 10 curcani şi trei stupi lipsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină de poliţie
Maşină de poliţie

Poliţiştii din Teleorman au prins bărbatul care a furat 10 curcani din curtea unui consătean din localitatea Cervenia. Aceştia mai preciează că au identificat, zilele astea, un alt bărbat care ar fi furat 3 stupi cu albine.

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii din comuna Smârdioasa au fost anunţaţi că duminică noaptea, 3 martie, că unui sătean din Cervenia i s-au furat 10 curcani din gospodăria sa, aflată la marginea comunei.

„A fost identificat  autorul faptei în persoana unui bărbat în vârstă de 38 ani din comuna Cervenia. Prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi înapoiat persoanei vătămate“, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole. Făptaşului i s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea furt calificat.

Poliţiştii dintr-o altă comună din Teleorman, Crângu, au găsit făptaşul unui furt comis în noaptea de Dragobete din curtea unei femei de 63 ani din satul Băneasa, comuna Salcia. Cu două mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Turnu Măgurele, oamenii legii au găsit în locurile percheziţionate 9 stupi cu albine. Trei dintre ei apaţin bătrânei de 63 de ani. Ceilalţi stupi de albine au fost furaţi anul trecut, patru de la un bărbat de 65 de ani, din Turnu Măgurele, şi 2 de la un bărbat din comuna Peretu. Aceste două furturi nu au fost reclamate poliţiei.

De faptele amintite se fac vinovaţi doi bărbaţi, unul de 38 ani şi altul de 39 de ani, din comuna Salcia. Cercetările în ceea ce-i priveşte aceştia nu s-au definitivat încă, susţin poliţiştii.

Mai puteţi citi:

Poliţia din Teleorman a tras 12 gloanţe ca să oprească un şofer băut   

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite