FOTO/VIDEO Prinţul ţiganilor din Teleorman, Dan “Finuţu” a fost condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la Dan Finuţu
Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la Dan Finuţu

Dan „Finuţu” şi soţia sa, Mari au fost conduşi pe ultimul drum. Sute de persoane, rude, prieteni, apropiaţi, dar şi curioşi au venit încă de la primele ore ale dimineţii la Buzescu pentru a-şi lua rămas bun de la cei doi. O fanfară a însoţit cortegiul funerar până la cimitir.

Prinţul ţiganilor din Teleorman, Dan “Finuţu” şi soţia sa, Mariana au fost conduşi pe ultimul drum. Cei doi au avut parte de o înmormântare cu mare fast, potrivită cu statulul lor financiar. La slujba de înmormântare au participat sute de persoane, rude, prieteni, apropiaţi, dar şi curioşi care au dorit să-şi ia rămas bun de la cei doi.

Sute de persoane şi-au luat rămas bun de la Dan Finuţu

De la biserică şi până la cimitir cortegiul funerar a fost însoţit de o fanfară. Trebuie spus că sicriele celor doi soţi sunt dotare cu aer condiţionat, care păstrează în interior o temperatură de minus trei grade celsius. Mai mult, cavoul este la fel de mare ca o garsonieră, dotat ca o casă de locuit.

Dan Finuţu a murit în carnagiul de la Tulcea

Dan „Finuţu” şi-a găsit sfârşitul într-un cumplit accident de circulaţie. Nenorocirea s-a petrecut joi seară, în jurul orei 21.30 pe şoseaua care leagă Tulcea de Constanţa. În urma accidentului şase persoane au murit pe loc, printre care şi Dan Fiinuţu împreună cu soţia sa, Mariana Bureaţă, iar alte două au murit la spital. Alte 8 persoane au fost rănite.

Trei maşini puternice un BMW, un Audi A6 şi Audi A8 a lui „Finuţu” au fost implicate în accidentul rutier de aseară. P. Valentin de 21 ani, din Tulcea conducea autoturismul marca BMW, pe E87, în afara municipiului Tulcea. S-a angajat în depăşirea autoturismului marca Audi condus de A. Basne de 30 ani tot din Tulcea. Nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare, l-a acroşat, după care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în decor. După acroşare, autoturismul Audi cel depăşit a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism Audi care circula regulamentar, condus de Dan Stan (Finuţu) de 44 ani. El şi soţia sa au murit pe loc.

Avere de peste 4 milioane de euro

Dan Finuțu era originar din comuna Buzescu, județul Teleorman. Averea acestuia se ridică la peste 4 milioane de euro. Finuțu a devenit celebru după ce și-a ridicat în Buzescu o vilă care copiază întocmai clădirea Judecătoriei din Caracal. Pe fațadă, acolo unde pe clădirea originală scria „Judecătorie”, țiganul a scris „Dan Finuțu - 2003”. Se spune că Dan Finuțu și-a ridicat vila după ce instanța din Caracal a fost singura care l-a condamnat, cu mai mulți ani în urmă. Drept urmare, Dan Finuţu s-a lăudat în fața judecătorilor că-şi va face la el acasă o copie exactă a judecătoriei, în care va locui.

Dan Finuţu deţine un en-gros în Alexandria și are mai multe firme prin toată țara. La începutul lunii februarie 2011, mascații și poliția au descins la palatul lui Finuțu, unde au făcut mai multe percheziții, fără să spună exact ce anume căutauFinuțu avea legături cu interlopul Bercea Mondialu din Slatina, țiganul din Buzescu fiind naș de cununie la nunta lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite