FOTO VIDEO Un alexăndrean le-a tăiat curentul părinţilor poliţistului care i-a luat permisul de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viaţa de poliţist se dovedeşte extrem de periculoasă foto: Claudiu Dumitrache
Viaţa de poliţist se dovedeşte extrem de periculoasă foto: Claudiu Dumitrache

S-a răzbunat pentru că a rămas fără permis. Un bărbat din Alexandria,  angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, care a fost prins băut la volan, s-a răzbunat pe părinţii poliţistului care i-a luat permisul auto. Acesta a mers la locuinţa bătrânilor, unde a înlocuit contorul electric şi a întrerupt furnizarea energiei electrice.

Doi alexăndreni au înţeles diferit noţiunea de a-ţi face datoria. În timp ce unul dintre ei a aplicat legea, celălalt s-a folosit de funcţia pe care o deţine pentru a se răzbuna. Totul a pornit după ce un poliţist de la Poliţia Rutieră Teleorman a depistat un şofer băut la volan căruia i-a luat permisul. Poliţistul l-a condus la spital pe suspect pentru recoltatrea de probe biologice, însă misiunea acestuia s-a dovedit foarte grea pentru că tot drumul şoferul ”parfumat” l-a ameninţat pe omul legii.

Chiar dacă iniţial poliţistul nu l-a luat în seamă pe şofer, ameninţările celui din urmă s-au concretizat într-un final. Profitând de funcţia pe care o are în cadrul firmei furnizoare de energie electric ce deţine monopolul în acest domeniu în judeţul Teleorman bărbatul a trecut la fapte. Şi-a materializat ameninţările, însă, pe nişte oameni nevinovaţi, adică părinţii poliţistului cărora, pentru a-i da o lecţie fiului lor, le-a tăiat curentul.

După ispravă bărbatul s-a ales plângere la poliţie şi la firma la care lucrează. Acest lucru pare însă să nu-l afecteze în nici un fel.

Pe lângă dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj şi conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice, angajatul societăţii de energie electrică riscă să-şi piardă şi serviciul.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite