FOTO VIDEO Trei morţi şi cinci răniţi  într-un accident pe şoseaua de centură a Alexandriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulaţie s-a produs pe şoseaua de centură a Alexandriei. O autoutilitară cu cetăţeni bulgari a intrat într-un autoturism Peugeot care nu a acordat prioritate de trecere. Trei persoane au murit în urma impactului, iar alte cinci au ajuns la spital în stare gravă.

Un adevărat carnagiu s-a petrecut, azi-dimineaţă, pe şoseaua de centură a Alexandriei, drum care a devenit cea mai periculoasă porţiune circulată din Teleorman. O autoutilitară din Bulgaria  a intrat într-un autoturism marca Peugeot cu numere de Bulgaria. Impactul s-a produs la intersecţia cu DJ 504, drumul care duce la Lăceni. Autoturismul Peugeot care circula în direcţia Alexandria-Lăceni nu a acordat prioritate autoutilitarei care venea dinspre Roşiorii de Vede, pe şoseaua de centură.

Autoutilitara cu şapte locuri a intrat direct în autoturismul Peugeot în care se aflau şoferul şi trei pasageri. Impactul a fost nimicitor. Trei pasageri din autoturism, doi bărbaţi şi o femeie, au decedat pe loc.  Un singur pasager din Peugeot a mai rămas în viaţă, dar a ajuns în stare de comă la spital. Patru persoane din autoutilitară au fost grav rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria. 

 La locul accidentului au sosit  cinci Ambulanţe , echipajul SMURD, echipa de descarcerare şi poliţiştii. 

Cetăţenii bulgari răniţi se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria , unde primesc îngrijiri medicale.

Zeci de accidente în doar o jumătate de an pe şoseaua de centură

Şoseaua de centură a Alexandriei a ajuns cel mai periculos drum din Teleorman din cauza a două intersecţii cu două drumuri judeţene, unde şoferii nu acordă prioritate. Şoseaua de centură a fost dată în folosinţă la jumătatea anului trecut , în luna iulie, şi de atunci zeci de accidente s-au petrecut la intersecţiile de la Lăceni şi Mavrodin. Şoferii acuză constructorul şoselei, SC Shapir Structures, de proasta proiectare a celor două intersecţii  care sunt semnalizate doar prin semne de Cedează Trecea, semne pe care şoferii spun că le observă greu. Şi poliţiştii de la rutieră au trimis un memoriu constructorului, sesizând problemele apărute pe şosea. 

Lucrările la şoseaua de centură a reşedinţei de judeţ au costat 52,838 milioane de lei, din care 36,59 milioane de lei fara TVA a constituit finantarea nerambursabila a Comisiei Europene, diferenta pana la valoarea totala fiind asigurata de la  bugetul de stat. Durata de execuţie a fost de 24 de luni, iar lucrarea a fost executată de Shapir Structures.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite