FOTO Trofeul ” Ghiocelul de aur” a fost câştigat de Claudia Dumitriu din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ghiocelul 9

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară  ” Primăvara teleormăneană” şi-a desemnat câştigătorii . Trofeul ” Ghiocelul de aur” a fost câştigat anul acesta de tânăra Claudia Dumitriu din Bucureşti.

Zece tineri participanţi la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară  ” Primăvara teleormăneană” desfăşurat la Alexandria au fost premiaţi de juriu. Premiul ” Şerban Georgescu a fost câştigat de Alina Vasile şi Maria Ana Roşculete din Craiova. Premiul de popularitate a revenit alexăndreanului Octavian Broşteanu. 

Premiul al III-lea oferit în cadrul festivalului a fost acordat unei teleormănence din Piatra-Giana Mimi Pană. Tot premiul III a câştigat şi Iulia Andreea Constantin din Techirghiol.

Premiul al doilea a revenit Adrianei Gavrilă din Călăraşi şi Irinei Ionescu din Bucureşti, iar premiul întâi a fost acordat Andreei Oltea Vasile din Craiova.

Marele premiu, trofeul ” Ghiocelul de aur” acordat la cea de-a 45 ediţie a festivalului a plecat anul acesta la Bucureşti, fiind câştigat tinerei Claudia Dumitriu.

Laureaţii au plecat acasă cu premii constând în bani : : Trofeul “Ghiocelul de aur”’ – 2.500 lei, Premiul I – 1.500 lei, Premiul II – 1.200 lei, Premii III – 1.000 lei, Premiul de popularitate – 500 lei

Odată cu festivitatea de premiere desfăşurată în aer liber, pe scena din faţa Casei de Cultură din Alexandria, publicul a avut parte şi de un spectacol susţinut de Alexandra Ungureanu&Crush şi Deepcentral.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite