FOTO „Şcoală după şcoală” începe să prindă rădăcini şi la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Şcoală după şcoală” începe să prindă rădăcini şi la Alexandria
„Şcoală după şcoală” începe să prindă rădăcini şi la Alexandria

Pentru părinţii prea ocupaţi, care nu au timp să îi ajute pe copii la teme, sau care vor ca pregătirea micuţilor lor pentru şcoală să se facă sub supravegherea unor dascăli, în Alexandria au apărut centrele after-school. În funcţie de cererea părinţilor, centrele de “şcoală după şcoală” au venit cu pachete diferite, de la program complet cu servitul mesei, pregătitul temelor şi joacă, până la programe scurte c

Sunteţi părinte şi aveţi un job care nu vă permite să staţi prea mult timp cu copilul? Programul After school este cea mai bună soluţie pentru părinţii care stau la serviciu de dimineaţa până seara.

„Şcoală după şcoală” începe să prindă rădăcini şi la Alexandria

Cea mai recent înfiinţată instituţie after school din Alexandria este Argos.  Centrul îi ajută pe copii să îmbine distracţia cu educaţia şi cultura. Supravegheat de personal calificat, fiecare copil îşi va putea efectua sarcinile primite la şcoală, dar se va şi putea odihni şi relaxa. Toate acestea la preţuri care pornesc de la 390 lei pentru un pachet fără masă şi transport incluse şi ajung până la 560 lei care înseamnă transport de la şcoală, un prânz cu două feluri de mâncare şi o gustare.

La after school Argos copiii îşi fac temele supravegheaţi de personal specializat

Ca o noutate pentru Alexandria centrul after school Argos le oferă micuţilor aparatură audio-video modernă,  diverse jocuri de atenţie, de memorie sau de logică, DVD player, televizoare cu ecran LCD şi, în primul rând, program de recuperare şi ameliorare la salină.

„Şcoală după şcoală” începe să prindă rădăcini şi la Alexandria

Programul copiilor înscrişi la centrul after school Argos este de aproximativ 5 ore, timp în care micuţii îşi vor efectua temele integral sub supravegherea şi îndrumarea învăţătoarei şi îşi vor consolida cunoştinţele în funcţie de necesităţile lor şi cerinţele părinţilor.

Cei cu înclinaţii artistice vor fi încurajaţi să-şi dezvolte talentul prin activităţi artistico-plastice, iar lucrările lor vor fi expuse lunar în curtea after schoolului.

Micuţii au parte şi de activitări recreative

Masa de prânz este alcătuită din două feluri de mâncare şi desert asigurate de un restaurant specializat, iar produsele respectă toate cerinţele nutritive ale vârstei.

image

Restul timpului va fi folosit de copii pentru recreere, centrul after school Argos oferind o paletă vastă de alternative de la jocuri libere în curte sau în sala de jocuri special amenajată, jocuri de echipă tematice, până la audiţii muzicale, lectură suplimentară, vizionări de filme sau desene animate sau alte activităţi la libera alegere. În funcţie de numărul de cereri personalul after school poate organiza şi excursii în judeţ sau în afara lui.

Cei care n-au bunici cu care să-şi lase copii, trebuie neapărat să apeleze la after school Argos, situat pe strada 1 Mai nr. 81 sau la numerele de telefon 0764.135.790 sau 0744.849.039.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite