FOTO Petre Pârvu a spus “PAS” deputăţiei, Nicolae Mohanu se vrea senator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mohanu încă încearcă să-l convingă pe Petre Pârvu să accepte candidatura
Nicolae Mohanu încă încearcă să-l convingă pe Petre Pârvu să accepte candidatura

Petre Pârvu rămâne primar la Zimnicea. Acesta a respins oferta preşedintelui PSD Teleorman, Liviu Dragnea, de a merge împreună în Parlamentul României. Dragnea a primit “ok-ul” doar din partea primarului din Turnu Măgurele, Nicolae Mohanu. Acesta îşi va încerca norocul pentru un post de senator în Colegiul uninominal 1 – Turnu Măgurele – Zimnicea.

Primarul oraşului Zimnicea, Petre Pârvu a decis să nu mai intre în bătălia pentru un post de deputat în viitoarea componenţă a Parlamentului României. Decizia de a refuza propunerea şefului său de partid, Liviu Dragnea, a luat-o la insistenţele zimnicenilor.

“În urma unui sondaj am decis că este mai bine să refuz propunerea de a candida pentru un post de parlamentar. Consider că este cea mai înţeleaptă decizie, atât pentru mine, cât şi pentru oraş”, a declarat Petre Pârvu.

Petre Pârvu rămâne la Primăria Zimnicea

Petre Pârvu a spus “PAS” deputăţiei, Nicolae Mohanu se vrea senator

Dragnea a reuşit totuşi să-l convingă pe Nicolae Mohanu, primarul municipiului Turnu Măgurele, să lase administraţia locală pentru Legislativ. Acesta va candida pentru un fotoliu de senator în colegiul 1 Turnu Măgurele – Zimnicea.

“I-am cerut domnului primar Nicolae Mohanu să vină împreună cu mine în Parlament şi a acceptat. Principala motivaţie pentru care l-am rugat să mă însoţească în Parlament este că are o bogată experienţă. În Parlament este foarte important să fie multe persoane care vin din administraţia locală”, a declarat Liviu Nicolae Dragnea, preşedintele PSD Teleorman.

Dragnea n-a reuşit să-l convingă şi pe Pârvu să renunţe la primărie

image

Primarul din Turnu Măgurele ar fi putut intra în istorie ca cel mai longeviv primar de municipiu din ţară. La alegerile din această vară, Mohanu a fost ales în fruntea urbei pentru a cincea oară consecutiv. Este de meserie profesor de educaţie fizică şi sport.

Şerban Mihăilescu este senator în Colegiul 1 Zimnicea - Turnu Măgurele

Şerban Mihailescu

În legislatura trecută, colegiul în care îşi va încerca norocul Nicolae Mohanu a fost câştigat de un alt pesedist, Şerban Mihăilescu, zis şi Micky Şpagă. Din păcate pentru social democraţi, după ce s-a văzut “cu sacii în căruţă”, Şerban Mihăilescu le-a întors spatele şi s-a dat de partea Guvernului Boc, prin mutarea la UNPR. În ultima perioadă, Şerban Mihăilescu şi-a redescoperit latura social-democrată şi s-a decis să susţină Guvernul Ponta.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în TELEORMAN

Stiri Alexandria
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite