FOTO Parada Europei : Liceul ” Al I. Cuza” (Rusia) şi Colegiul Naţional ” Unirea” (Bulgaria) sunt marii câştigători

0
0

Cea de-a X-a ediţie a concursului ” Parada Europei”, eveniment organizat de Asociaţia Euro Teleorman şi Consiliul Judeţean, s-a desfăşurat, astăzi, la Videle.Peste 1000 de elevi , zeci de cadre didactice şi autorităţi locale s-au implicat în desfăşurarea concursului care a fost un adevărat spectacol, în aer liber, la Videle.

Cele 19 licee din Teleorman, fiecare reprezentând câte o ţară au evoluat în faţa spectatorilor şi a juriului pe parcursul întregii zilei, fiecare echipă încercând să convingă juraţii că merită să câştige premiul cel mare. 

În final, fiecare liceu participant a fost premiat.

Liceul Teoretic “Al I. Cuza” din Alexandria(Rusia) şi Colegiul Naţional “Unirea” din Turnu Măgurele(Bulgaria) au câştigat, anul acesta, marele premiu care constă în vizitarea ţării reprezentate în concurs.

Premiul I şi o excursie la Bruxelles  a fost oferit Colegiului Naţional “Al.D. Ghica” din Alexandria ( Franţa) şi Liceului Videle(India).

Premiul al doilea, constând într- o tabără de o săptămână la mare, a fost acordat Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria (Brazilia), Liceului Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele(Grecia) şi Liceului Zimnicea (Spania).

Premiul al III-lea -o săptămână la munte- a fost acordat Colegiului Naţional Anastasescu din Roşiorii de Vede( Belgia), Liceului Teoretic Noica Alexandria(Olanda) şi Liceului Drăgăneşti Vlaşca(România).

Restul liceelor au primit drept premiu de participare, o excursie de trei zile la mare.

Parada Europei este un eveniment cu o tradiţie de zece ani în Teleorman. Concursul a fost organizat pentru prima dată în anul 2005 şi de atunci competiţia se reia anual, cu ocazia sărbătoririi Zilei Europei.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite