FOTO Condiţii execrabile de cazare pentru elevii de la un concurs:  „Puşcăriaşii au condiţii mai bune“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre elevii care au participat la sesiunea de comunicări a postat imagini din două internate unde au fost cazaţi. Turnu Măgurele este oraşul care îl are ca cetăţean de onoare pe Liviu Dragnea.

Turnu Măgurele este oraşul care-l are în continuare cetăţean de onore pe Liviu Dragnea, deşi unii consilieri locali au cerut retragerea acestui titlu.

Elevul Alin Popoviciu a participat zilele trecute la Sesiunea Naţională de Comunicări Ştiinţifice-Istorie desfăşurată la Turnu Măgurele, Teleorman, iar imaginile cu condiţiile de cazare nu mai au nevoie de multe comentarii, iar cele postate de Alin spun totul.

„Aşa a răsplătit statul român munca elevilor calificaţi la etapa naţională a unui concurs după luni întregi de muncă! Eu nu pot decât să vă rog să facem cunoscută tuturor această situaţie deosebit de gravă pentru a nu fi supuşi şi alţi elevi la o asemenea umilinţă!

Să nu vă mai întrebaţi de ce tinerii fug cât mai departe de România. Ţara asta nu dă niciun ban pe munca noastră! Aici se promovează doar non-valoarea, iar puşcăriaşii au condiţii mai bune decât elevii premianţi!

Doamna Andronescu, dormiţi bine seara în calitate de ministru al educaţiei când ştiţi la ce batjocură e supus elevul român?!

Fotografiile le-am realizat în internatele în care am fost cazaţi: internatul liceului Sfântul Haralambie şi internatul liceului Praporgescu, Turnu Măgurele.

Las pozele astea aici cu speranţa că vor ajunge unde trebuie pentru a nu mai trece şi alţi elevi prin ce am trecut noi în aceste zile la Turnu Măgurele”, scrie Alin.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

Pe aceeaşi temă:

Decizia consilierilor locali Turnu Măgurele: Liviu Dragnea rămâne cetăţean de onoare al municipiului

Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova, dă în judecată Inspecţia Judiciară, nemulţumit că i-a clasat o plângere

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite