FOTO Alexăndrenii au petrecut a doua zi de Paşte la aer curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alexandria 12

Pădurea Vedea şi parcurile din Alexandria au fost luate cu asalt de alexăndreni în a doua zi de Paşte. Vremea a fost tocmai bună pentru un grătar în aer liber, pentru  o partidă de tenis sau pur şi simplu pentru o plimbare la iarbă verde.

Parcurile din oraş au fost pline în a doua zi de Paşte. După mesele îmbelşugate din prima de sărbătoare, vremea bună i-a îmbiat pe alexăndreni la plimbare în parcuri sau în Pădurea Vedea.

Pentru cei mici, atracţia a fost platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria unde municipalitatea a amenjat un mic orăşel de distracţie, populat cu personaje de poveste, iepuraşi şi ouă uriaşe. În  vreme cu copiii s-au jucat, părinţii s-au relaxat pe băncile din parc, profitând de vremea bună.

 ” Este prea frumos afară, ca să rămânem în casă. În afara de ieşit în parc, nu prea aveam ce să facem. Ne odihnim la soare”, ne-a spus Ruxandra Soare, o mămică de 28 de ani, ieşită la plimbare.

alexandria 12

La grătar, în Pădurea Vedea

Pădurea Vedea, singura oază de verdeaţă din oraş, a fost astăzi loc de pelerinaj pentru alexăndrenii care au vrut să profite de vremea bună. În vreme ce unii au venit pregătiţi să facă grătar, alţii au ieşit la o partidă de fotbal sau de tenis în aer liber. 

Cu toţii au profitat din plin de cele peste 20 de grade din termometre.” Am venit la grătar. Profităm de vremea bună, mâncăm la aer curat, ne relaxăm, aşa, ca de sărbătoare”, ne-a spus un alexăndrean venit la grătar.

alexandria 13

Ultima zi cu vreme bună

Potrivit meteorologilor, vremea nu va mai fi aşa prietenoasă în zilele care vor urma. De mâine, temperaturile vor scădea şi revin ploile. Potrivit meteorologilor, marţi maximele nu vor depăşi 13 grade , iar cerul va fi acoperit cu nori.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite