Floarea Alesu va fi suspendată din funcţie luna aceasta. Propunerea pentru postul de director interimar al DGASPC Teleorman este Rodica Miloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Floarea Alesu se află în stare de arest la domiciliu, după ce DNA a trimis-o în judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă.
Floarea Alesu se află în stare de arest la domiciliu, după ce DNA a trimis-o în judecată sub acuzaţia de trafic de influenţă.

Consiliul Judeţean Teleorman a luat decizia suspendării din funcţie a directorului DGASPC Teleorman, aflat în arest preventiv şi judecat pentru trafic de influenţă. Floarea Alesu va fi suspendată din funcţie luna aceasta, iar în locul ei va fi numită director interimar Rodica Miloş.

Floarea Alesu, directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman , aflată în arest preventiv şi judecată pentru trafic de influenţă, va fi suspendată din funcţie . Suspendarea sa va  face obiectul unui proiect de hotărâre care va fi aprobat în plenul şedinţei Consiliului Judeţean Teleorman de luna aceasta.

”În şedinţa de Consiliu Judeţean ce va avea loc la finalul lunii voi iniţia un proiect de hotărâre privind suspendarea doamnei Alesu pe perioada arestării preventive.Astăzi am primit o adresă de la DNA şi în baza acestei adrese de la DNA, fiind un act oficial, voi iniţia un proiect de hotărâre privind suspendarea de drept a doamnei Alesu şi, de asemenea, voi iniţia un alt proiect de hotărâre pentru a numi un director interimar , până la organizarea concursului pe perioada determinată”.

Propunerea pentru funcţia de director intermar este actuala directoare adjunctă a instituţiei, Rodica Miloş.

În ceea ce îi priveşte pe cei trei angajaţi ai DGASPC Teleorman, aflaţi sub control judiciar, la decizia DNA, Consiliul Judeţean Teleorman, instituţia care are serviciul în subordine va aplica alte măsuri. ”Cele trei persoane sunt Balaban Claudiu, Boboc Remus  şi Jenica Dumitru. Ele vor fi mutate de la compartimentele la care în momentul de faţă îşi desfăşoară activitatea la alte compartimente, până la soluţionarea definitivă a cauzei”, a mai spus Adrian Gâdea, şeful CJ Teleorman.

Floarea Alesu are şanse să revină în instituţia pe care a condus-o , dacă după cele 30 de zile de arest preventiv va fi pusă în libertate. Ea poate reveni în DGASPC pe o poziţie inferioară.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite