Fetiţă de 2 ani şi 8 luni, căzută de la etajul trei al unui bloc. Era în grija bunicii în momentul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SMURD - arhiva foto
SMURD - arhiva foto

În faţa poliţiştilor, bunica fetiţei a povestit ce făcea ea îm momentul accidentului. Copila a căzut de la etajul III al blocului.

Accidentul s-a produs marţi, 3 mai, în jurul orei 12.30. Poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman au fost sesizaţi printr-un apel la 112 că un copil, în vârstă de trei ani, a căzut de la etajul trei al unui bloc situat pe strada Negru Vodă, municipiul Alexandria.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că un copil în vârstă de doi ani şi opt luni, care se afla cu bunica sa în apartamentul de la etajul trei, ar fi deschis geamul şi sita de protecţie căzând pe copertina acoperită cu tablă din faţa imobilului”, transmite IPJ Teleorman.

Bunica fetiţei, în urma audierii, a afirmat că cea mică se afla în dormitor, unde era culcată. Bunica s-ar fi dus până în bucătărie, iar când a revenit în cameră a observat că fetiţa nu mai era în pat, găsind geamul deschis .

Copilul este conştient şi prezintă fracturi fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Alexandria, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vă recomandăm şi: 

Doi copii, loviţi de un autoturism condus de un adolescent de 17 ani, una dintre victime este în stare gravă - VIDEO

Doi copii loviţi de o maşină condusă de un adolescent, pe aerodromul din Siliştea Gumeşti

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite