Elevi în vizită la Prefectura Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Teleorman şi-a deschis porţile în această săptămână pentru elevi şi profesori, fiind una dintre instituţiile implicate în programul “Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Elevi de la şcolile din Piatra şi Ţigăneşti, dar şi de la unităţile şcolare din Alexandria au răspuns invitaţiei Prefecturii Teleorman şi au trecut pragul instituţiei în aceste zile.

 ”Am considerat că este important ca cei mici să conştientizeze atribuţiile prefectului şi activitatea pe care acesta o desfăşoară în cadrul instituţiei cu ajutorul altor structuri, ţinând cont că informaţiile pe care le-am oferit trebuie să se plieze pe înţelesul lor şi pe vârsta lor fragedă. Ieşind din tiparul zilnic, am făcut o prezentare generală a instituţiei şi am pus accent pe structura organizatorică.  Rând pe rând, elevii au făcut cunoştinţă cu personalul instituţiei şi am simţit că au fost în largul lor şi în biroul meu”, a spus prefectul de Teleorman, Daniela Carmen Dan

Elevii teleormăneni sunt aşteptaţi în continuare la Prefectura Teleorman, până vineri, 10 aprilie, când se încheie programul Şcoala Altfel şi începe vacanţa de Paşte.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite