Două tinere, adoptate în America, îşi caută părinţii biologici în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucica şi Mădălina (sursă foto : Facebook The never forgotten children of Romania)
Lucica şi Mădălina (sursă foto : Facebook The never forgotten children of Romania)

Două tinere din America, născute în România şi date spre adopţie în anii 90, îşi caută părinţii biologici. Nu cunosc multe informaţii despre părinţii naturali şi cer ajutorul comunităţii virtuale.

 În demersul lor, tinerele au apelat la comunitatea The never forgotten children of Romania, o pagina de Facebook care ajută copiii adoptaţi să-şi găsească părinţii naturali.

”Numele meu este LUCICA şi aceasta este sora mea biologică MĂDĂLINA, amândouă am fost adoptate din România, în data de 20 iulie 2000, de către aceeaşi familie americană. Acum, cea mai mare dorinţă a noastră este să ne găsim familia biologică; o căutăm de atât de mult timp!  Eu m-am născut în data de 16 ianuarie 1997 şi Mădălina pe 20 iulie 1998. Suntem din ALEXANDRIA, judeţul TELEORMAN iar parintii nostrii sint din ROSIORII DE VEDE. Nu cunoaştem numele părinţilor biologici, stim doar că avem 5 alti frati, posibil tot in Rosiorii de vede, dar sperăm să îl cunoaştem cu ajutorul dvs”, au scris tinerele în apelul lansat pe Facebook.

Pentru că au foarte puţine informaţii despre părinţi naturali, tinerele apelează la comunitatea virtuală pentru orice indiciu care le-ar ajuta în căutarea lor. ”Avem nevoie să DISTRIBUIŢI postul nostru şi să vă rugaţi pentru noi. Tot timpul de când am fost adoptate, ne-am întrebat de unde provenim, cine este familia noastră, ce mănâncă şi cu ce se ocupă în fiecare zi. Ne întrebăm cum îşi petrec zilele de naştere şi sărbătorile; şi avem atât de multe întrebări fără răspuns. Dacă aveti ceva informatii despre familia noastră din Rosiorii de Vede, ne puteti contacta pe următoarea pagina de comunitate Facebook”, mai spune anunţul fetelor care îşi caută părinţii în Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite