DIICOT a reţinut doi bărbaţi care cultivau cannabis la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cannabis (foto arhiva)
Cannabis (foto arhiva)

În urma unei acţiuni a DIICOT care a vizat combaterea traficului de droguri de mare risc, două persoane au fost reţinute preventiv. În cadrul percheziţiilor efectuate la domiciliile celor doi, oamenii legii au găsit adevărate plantaţii de cannabis.

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog şi Brigăzii  de Combaterea a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au iniţiat şi  efectuat două acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri. 

Oamenii legii aveau suspiciuni referitoare la faptul că doi bărbaţi erau implicaţi în trafic de droguri, mai exact, de cannabis, pe care îl cultivau la domiciliu. Aşa cum s-a demonstrate în urma percheziţiilor, poliţiştii au avut dreptate. 

“ Există suspiciunea rezonabilă, că, inculpatul C.V, în perioada 2012 – 2014, a cultivat, într-un apartament, plante de cannabis în scopul comercializării pe raza municipiului Bucureşti.  Cu privire la inculpatul C.A.T există suspiciunea că, în cursul anului 2014 a cultivat în locuinţa sa situată pe raza judeţului Teleorman, plante de cannabis destinate, de asemenea,  comercializării”, se arată într-un comunicat emis de DIICOT. 

La locuinţele celor doi inculpaţi  au fost găsite 67 de  plante de cannabis şi un sistem complet de înfiinţare şi întreţinere a culturii.  Procurorii  D.I.I.C.O.T –  Structura Centrală  au luat  măsura preventivă  a reţinerii  faţă de cei doi inculpaţi. 

Acţiunea  a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite