Deschidere festivă a noului an universitar la Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria, din cadrul Universităţii Valahia din Târgovişte, a primit certificat de calitate cu grad de încredere ridicat din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

Anunţul a fost făcut public de rectorul Universităţii Valahia, Călin Oros, prezent la Alexandria cu ocazia deschiderii deschiderii noului an universitar. 

"Vă anunţ că săptămâna trecută, joi, a avut loc şedinţa consiliului ARACIS care a acordat pentru o perioadă de cinci ani certificatul de calitate cu grad de încredere ridicat pentru Universitatea Valahia din Târgovişte şi implicit din Alexandria. Este cea mai mare distincţie pe care poate să o aibă o universitate din România în ceea ce priveşte calitatea învăţământului superior.", a spus Călin Oros.

În noul an universitar, Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie din municipiul Alexandria, a Universităţii Valahia din Târgovişte, a alocat studenţilor 155 de locuri la Economia comerţului, turismului şi serviciilor, la Administraţie Publică şi în domeniul agricol.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite