Deputatul Adrian Gâdea, fost preşedinte al CJ Teleorman, numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Gâdea
Adrian Gâdea

Deputatul Adrian Gâdea, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, este unul dintre cei patru secretari de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale numiţi, luni, de către premierul Sorin Grindeanu.

Adrian Gâdea a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, funcţie pe care a părăsit-o după ce a câştigat un mandat de deputat, pe listele PSD, la alegerile din decembrie.

Deputatul Adrian Ionuţ Gâdea  susţine că a primit vestea alegerii sale în cadrul MDRAP cu încredere. Potrivit parlamentarului, noua funcţie îl obligã sã respecte jurãmântul fãcut în faţa cetãţenilor care l-au votat la alegerile locale şi la cele parlamentare, indiferent de poziţia pe care o ocupã.

"Am primit vestea cu încredere şi multã responsabilitate. Nu ştiu deocamdată ce poziţie voi ocupa. Orice funcţie implicã o responsabilitate. Nu am stat sã mã gândesc cum a fost trecerea. Este important sã îmi fac treaba indiferent unde sunt. Sper ca din poziţie aceasta sã fac multe lucruri bune. Este un pas important pentru activitatea profesionalã. Este o onoare şi o mare responsabilitate.", a declarat Adrian Gâdea.

Cum noua funcţia de secretar de stat este incompatibilă cu demnitatea de parlamentar , Adrian Gâdea va trebui să demisioneze din Camera Deputaţilor. Locul său va fi luat de Violeta Răduţ, cea care a ocupat poziţia a patra pe lista PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Adrian Gâdea nu este singurul teleormănean care a primit o funcţie de secretar de stat în Guvernul Grindeanu. 

Tot luni, Dorin-Sandu Voicu a fost numit prin decizia premierului, preşedinte cu rang de secretar de stat al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. Dorin-Sandu Voicu a ocupat, între anii 1995 şi 2015, funcţia de şef al structurii din Teleorman a Administraţiei Rezervelor de Stat. O vreme a fost şi director general interimar la Apele Române.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite