Dan „Finuţu”, pentru ultima oară acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Limuzina de 100.000 de euro a lui Finuţu după teribilul accident (sursa foto: Facebook / Filip Enache)
Limuzina de 100.000 de euro a lui Finuţu după teribilul accident (sursa foto: Facebook / Filip Enache)

Trupul neînsufletit al prinţului ţiganilor din Teleorman, Dan „Finuţu” a ajuns în această seară la una din casele din Buzescu. Cortegiul funerar, format din mai multe maşini de lux, una dintre ele fiind condusă chiar de fiul acestuia a străbătut în doar câteva ore sute de kilometri pentru a-i aduce pe Dan Finuţu şi soţia sa, Mariana Bureaţă acasă pentru a le da posibilitatea membrilor familiei, cunoscuţilor, dar şi

Alexandria a răsunat în această seară de claxoanele maşinilor de lux care formau cortegiul funerar ce a însoţit trupurile neînsufleţite ale lui Dan Finuţu şi soţiei sale, Mariana Bureaţă. În jurul orei 22.20 două maşini mortuare şi mai multe limuzine au străbătut Alexandria în drumul lor spre comuna Buzescu, acolo unde-şi vor dormi pentru totdeauna somnul Finuţu şi soţia sa.

Dan Finuţu alături de soţie

image

Alături de cei doi s-au aflat tot drumul fiul acestora, dar şi prieteni apropiaţi. Dan „Finuţu” şi soţia lui şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident petrecut joi seara pe drumul care leagă judetul Tulcea de Constanţa. Cei doi au murit pe loc, după ce au fost izbiţi frontal de un alt autoturism care venea din sens opus.

Dan Finuţu

image

Cei doi soţi vor fi înmormântaţi, cel mai probabil, duminică, la cimitirul din comuna Buzescu. Finuțu avea legături cu interlopul Bercea Mondialu din Slatina, țiganul din Buzescu fiind naș de cununie la nunta lui Ambasador, unul dintre fiii lui Bercea.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite