Caz şocant de violenţă în Teleorman. Un elev de 9 ani, bătut şi legat cu cablul de un coleg de şcoală

0
0
Agresiunea a avut loc la Rugineşti

Un elev de 9 ani de la şcoala din Drăgăneşti Vlaşca a fost bătut, legat cu un cablu şi fotografiat de un coleg de clasă. Tatăl copilului  susţine că a găsit fotografiile cu fiul său umilit pe o reţea de socializare.

Gheorghe Albu, tatăl copilului agresat a declarat pentru postul de televiziune B 1 că fiul său este terorizat de un coleg de clasă. După spusele tatălui, agresorul îi punea pe copilul de 9 ani să-i care ghiozdanul şi să-I satisfacă toate poftele, iar când acesta riposta, îl lua la bătaie. 

Unul dintre actele de agresiune la care a fost suspus copilul de 9 ani de către colegul lui de şcoală a ajuns pe o reţea de socializare. „În parc l-a luat şi s-a dus şi i-a pus un cablu de gât. Norocul lui că a fost un alt copil mai mare. S-au dus nişte fete să-l scape. S-a luat acel copil după fetele alea cu cablul. La urmă s-a dus iar, l-a trântit jos, i-a pus cablul şi îl trăgea de se înroşise la faţă”, a declarat  tatăl copilului agresat pentru B1 Tv. 

Bătăuşul şi-a fotografiat victima bătută şi legată şi a postat imaginile pe o reţea de socializare. Tatăl copilului susţine că a aflat de la colegii acestuia ce umilinţă a trăit copilul lui. 

Tatăl mai spune că a mers la poliţia din localitate pentru a cere ajutor: ” Soţia mea a mers marţea trecută la poliţia de la noi din Drăgăneşti Vlaşca. Pe mine mă interesează să scoată fotografiile de pe Facebook pentru că au început copii sa râdă de el”. 

Şeful postului de poliţie din Drăgăneşti susţine însă că  nu a primit nicio sesizare : ”Dumnealui daca venea si facea o sesizare faceam niste verificari. Dar nu ştiu nimic în acest sens”, a declarat pentru B1, şeful de post din Drăgăneşti Vlaşca.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite