Cartea de vacanţă la Biblioteca Judeţeană ” Marin Preda”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Judeţeană ”Marin Preda” Teleorman, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, organizează, în perioada 22 iunie -11 septembrie , expoziţia ”Cartea de vacanţă”.

Activitatea vine în întâmpinarea petrecerii timpului liber al utilizatorilor bibliotecii pe perioada vacanţei de vară, punându-le la dispoziţie titluri din domenii diverse de interes.

Expoziţia  cuprinde cărţile înscrise în concursul naţional de lectură pentru adolescenţi –  Bătălia cărţilor, aflat în derulare în acest interval, cărţi aparţinând autorilor români Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Gabriel Liiceanu, Chris Simion, dar şi străini – Paulo Coelho, Gabriel Garcia Marquez, Stephen King etc.

”Alături de acestea se află titluri din domeniul psihologiei – Ghidul părintelui responsabil de Veronique Moraldi, Minţi sclipitoare, minţi antrenate. Fii propriul tău lider de Augusto Cury sau Încrederea în sine a adolescentului de Germaine Duclos, din domeniul dezvoltării personale – Gesturile care vă vor schimba viaţade Joseph Messinger sau Marea carte a testelor de personalitate de Salvatore V. Didato, din domeniul medicinei – Alimente pentru o viaţă sănătoasă. Ghid de prevenţie şi terapeutică de G. Puia Negulescu, Tablete de stil de viaţă de Hans Diehl, Primul ajutor în stările de urgenţă până la sosirea medicului sau ghiduri ale diverselor oraşe cu potenţial turistic - Veneţia, Roma, Madrid, Berlin, Londra, Bruxelles, Lisabona, Istanbul,etc”, se arată într-un comunicat emis de organizatori.

Expoziţia va rămâne deschisă pe toată durata vacanţei de vară, la secţia Împrumut documente pentru adulţi din cadrul Bibliotecii Judeţene.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite