Care sunt cele mai frumoase zece femei din lume în anul 2017. Indianca superbă care a detronat-o pe Angelina Jolie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
angelina jolie foto getty

În topul celor mai frumoase femei din lume din 2017 se regăsesc actriţe, cântăreţe sau femei de succes extrem de frumoase şi foarte talentate. Publicaţia online stylecraze.com a realizat un top al celor mai frumoase femei din lume, ţinând cont atât de aspectul fizic, cât şi de realizările avute de acestea.

Cele mai multe dintre frumuseţile incluse în clasamentul stylecraze.com au muncit din greu pentru a ajunge la celebritatea de astăzi.

Pe locul 10 în topul celor mai frumoase femei din lume se găseşte Emma Watson. Cunoscută publicului pentru rolul său din seria Harry Potter, Emma este una dintre puţinele actriţe care a studiat la Oxford. S-a născut pe  15 aprilie , la Paris. 1990. Frumoasa actriţă are 1,65 m. Notorietatea sa a crescut şi mai mult după ce a jucat în filmul ”Frumoasa şi bestia”, în rolul lui Belle.



Pe locul 9 în topul celor mai frumoase femei se găseşte Gal Gadot, cunoscută pentru rolul din Wonder Woman. Originară din Israel, s-a născut pe 30 aprilie 1985. Are 1,78 m şi a câştigat titlul de Miss Israel în 2004. Gadot apărut în Fast & Furious alături de Vin Diesel şi Paul Walker.

emma
gal

Pe locul 8 se situează Priyanka Chopra, actriţă, originară din Jamshedpur, India. A lucrat ca model şi a câştigat faima după ce a câştigat titlul de Miss World în anul 2000. După un debut actoricesc slăbuţ, Chopra a devenit cunoscută la Bollywood ca actriţă în roluri principale. În 2008, Chopra a jucat în „Fashion”, un film despre o fată din clasa de mijloc, care a ajuns cel mai mare supermodel din Mumbai. Frumoasa actriţă lucrează cu UNICEF şi Girl Rising, o organizatie dedicată educării fetelor din întreaga lume.



Pe locul 7 în Topul celor mai frumoase femei din lume, realizat de stylecraze.com se află frumoasa cântăreaţă Beyonce Knowles. Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor ’90 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”.

 Beyonce are la activ 22 de premii şi 62 de nominalizări la  Grammys  pentru muzica sa. Supranumită ‘Queen B’, Beyonce este în prezent unul dintre cei mai de succes muzicieni din lume.

pry
beyonce hepta

Locul 6 este ocupat de Aishwarya Rai Bachchan. Considerată actriţa cu cei mai frumoşi ochi din lume, Aishwarya Rai Bachchan este casatorita cu actorul Abhishek Bachchan si a castigat concursul Miss World in 1994. Şi-a construit apoi o cariera de succes la Bollywood. Este si cea mai cunoscuta actrita de la Bollywood, dar si cel mai bine platita.

aish

Locul 5 este ocupat de Lisa Haydon, un model indian, actriţă la Bollywood. A fost descoperită de Anil Kapor într-o cafenea şi imediat după această întâlnire a fost distribuită în drama Aisha. Frumoasa a cochetat cu moda şi în calitate de designer, fiind primul model indian care a lansat o linie vestimentară.

lisa

Pe locul 4 se situează Angelina Jolie, considerată în prezent cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood. Şi-a câştigat popularitatea după apariţia în  filmul biografic ”Gia” şi a devenit şi mai cunoscută după seria ”Lara Croft”. La 42 de ani, frumoasa actriţă care a fost căsătorită cu Brad Pitt are şase copii: trei adoptati Maddox, 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani si trei conceputi biologic Shiloh, 10 ani si cei doi gemeni Knox si Vivienne, 8 ani.

image

Locul 3 este ocupat de frumoasa Blake Lively. Lively a început cariera la vârsta de 10 ani, atunci când ea a apărut în 1998 filmul Sandman, care a fost regizat de tatăl lui Lively.Actriţă şi manechin american şi-a câştigat notorietatea după ce a interpretat rolul Serena van der Woodsen in drama Gossip Girl. AskMen.com a numit-o cea mai dorită femeie din 2011, iar revista People a numit-o una dintre cele mai frumoase femei la fiecare vârstă.

blake

Pe locul 2 se situează Scarlett Johansson. De descendenţă variată, având strămoşi suedezi, danezi, evrei şi alte grupe etnice, Scarlett Johansson este fiica lui Karsten Johansson, un arhitect american. A avut două nominalizări la Globul de aur din  2003. Actriţa a primit de la revista Esquire distincţia Cea mai sexy femeie în viaţa.

scarlett

Pe locul 1 în topul celor mai frumoase femei din 2017 se află Deepika Padukone. S-a născut la data de 5 ianuarie 1986 in Copenhaga, Danemarca. Familia ei s-a mutat in Bangalore, India, atunci când ea avea 11 luni. Este model şi actriţă indiancă din 2004 si până în prezent. Padukone este de origine din tribul Mangalore, si limba ei maternă este Konkani.

deepika

A jucat în producţia de succes “Om Shanti Om” alaturi de Shahruck Khan. Pentru rolul din acest film a obtinut premiul Filmfare pentru “Cea mai buna actrita”.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite