Bărbat găsit carbonizat în autoturism. Maşina se izbise de un cap de pod

0
0
FOTO: ISU Teleorman
FOTO: ISU Teleorman

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de marţi, 21 decembrie, în Teleorman. Autoturismul s-a izbit de un cap de pod şi a luat foc.

Pompierii din cadrul ISU Teleorman au fost solicitaţi în seara zilei de 21 decembrie, în jurul orei 21.10, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism aflat pe raza localităţii Salcia.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, focul era generalizat la întreaga maşină, iar în interiorul acesteia se afla trupul carbonizat al unei persoane”, spun pompierii militari.

Incendiul a fost stins în mai puţin de 15 de minute. Cauza probabilă a acestui eveniment, spun cei de la ISU Teleorman, a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a maşinii, care se afla ieşită de pe spaţiul carosabil, într-un şanţ.

Conform IPJ Teleorman, „pe o stradă din localitatea Salcia, un bărbat de 36 ani, din comună, în timp ce conducea auto proprietate personală, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de pod. În urma evenimentului rutier conducătorul auto a decedat, carbonizat, autoturismul arzând in totalitate”.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

Vă recomandăm şi: 

81 de autobuze electrice vor fi livrate în şapte municipii din ţară. Care sunt aceste oraşe şi câte vor primi fiecare

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite