Bărbat din Turnu Măgurele, în arestul poliţiei după ce şi-a înjurat nevasta şi fiul. Pe numele lui fusese emis ordin de restricţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Turnu Măgurele a ajuns în arestul poliţiei după ce a intrat în locuinţa unde se afla soţia şi fiul pe care i-a înjurat. Instanţa a eliberat pe 11 februarie un ordin de restricţie ce-l obliga să stea departe de nevastă şi copil.

În urma unui apel la 112, poliţişti din Turnu Măgurele au fost sesizaţi, marţi, 4 martie, de un bărbat că tatăl său nu respectă ordinul de restricţie emis pe numele acestuia. 

„Pe numele bărbatului există un ordin de protecţie cu caracter provizoriu pe o perioadă de 6 luni, prin care persoana în cauză era obligată să evacueze locuinţa şi să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă de locuinţă faţă de mama şi de fiul său. Chiar şi în aceste condiţii, deşi ordinul de protecţie era emis din ziua de 11 februarie, în dimineaţa zilei de 4 martie cel în cauză a pătruns în curtea locuinţei  şi le-a adresat injurii“, se arată într-un comunicat al poliţiei din Teleorman.

S-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti” şi s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore la Centrul de Arest al IPJ Teleorman.

Mai puteţi citi:

Poliţia din Teleorman a tras 12 gloanţe ca să oprească un şofer băut   

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite