Autoturism distrus de flăcări în municipiul Roşiori de Vede

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul a fost distrus de flăcări foto: ISU Teleorman
Autoturismul a fost distrus de flăcări foto: ISU Teleorman

O maşină a fost distrusă de flăcările unui incendiu în cursul nopţii trecute în municipiul Roşiori. Pompierii au acţionat cu promptitudine la locul incidentului, fapt ce a făcut ca focul să nu se răspândească şi la autoturismele din jur.

Un locuitor din Roşiorii de Vede a rămas fără maşină, noaptea trecută, după ce aceasta a fost mistuită de un puternic incendiu. Maşina era parcată pe strada principală şi doar o minune a făcut ca flăcările să nu se propage şi la alte autoturisme.

Flăcările au distrus tapiţeria din interior, scaunele din faţă, instalaţia electrică şi mai multe bunuri materiale din autoturism, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 5000 de lei.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să lichideze incendiul în aproximativ 30 de minute, fără ca flăcările să se propage şi la autoturismele parcate în apropiere, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la suma de 20000 de lei.

În opinia pompierilor militari, cauza probabilă a acestui incendiu a fost un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a autoturismului. La această intervenţie nu s-au înregistrat victime.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite