Aseară: Băutura l-a condus pe un bărbat din Mârzăneşti la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Ionel Manea, în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în comuna Mârzăneşti a fost accidentat mortal aseară la ora 18.55, de un tânăr din satul Cernetu, comuna Mârzăneşti.

  Martorii care au asistat la incident au povestit că bărbatul de 52 de ani a ieşit dintr-o cârciumă din sat, unde consumase băuturi alcoolice şi fără să se asigure, a traversat strada. În acel moment, Mihai Ionescu de 22 de ani, care conducea o maşină Dacia Papuc l-a lovit în plin pe bărbat, care a murit pe loc. Deşi a încercat să îl evite, pe şosea văzându-se urme de frânare, Mihai nu a mai putut să îl evite pe bătrân.
  „Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că bărbatul s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului şi a fost accidentat mortal de un autoturism condus de un tânăr, din satul Cernetu”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Adrian Ilicea. Spaima a fost foarte mare pentru tânăr, care nu îşi mai revenea din şoc. Ba, mai mult, poliţiştii l-au testat cu apartul etilotest, care a arătat că băiatul nu consumase băuturi alcoolice.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite