Alexăndrenii nu au avut nimic de zis la dezbaterile bugetului local. Doar consilierii locali prezenţi în sală au pus întrebări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a prezentat astăzi bugetul municipiului reşedinţă de judeţ pe anul în curs. Dezbaterea a început la ora 10.00 şi s-a terminat după patru ore. La întâlnire au participat şi o parte dintre consilierii locali care trebuie să cunoască ce presupune bugetul.

Aceştia vor trebui să aprobe ori să aducă amendamente la acest proiect de buget în data de 26 februarie, când se va ţine şedinţa Consiliului Local Alexandria. Deşi alexăndrenii, oameni de rând care sunt afectaţi într-un fel sau altul de acest buget au fost la rândul lor invitaţi să i-a parte la această dezbatere, nu s-au arătat interesaţi. Dimpotriva, prezentarea şi oarecum justificarea bugetului de către cei care l-au elaborat a plictisit audienţa. Doar cei câţiva consilieri au adresat întrebări şi chiar au venit cu propuneri de alocare a unor sume de bani din buget pentru anumite investiţii. La finalul întâlnirii, un singur cetăţean a adus o doleanţă care a fost discutată cu edilul şef. În rest, şedinţa a fost una liniştită.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite