Alexăndrenii mai trebuie să aştepte. Achitarea taxelor şi impozitelor locale a fost amânată până săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Alexandria, achitarea taxelor şi impozitelor locale a fost amânată foto: Claudiu Dumitrache
În Alexandria, achitarea taxelor şi impozitelor locale a fost amânată foto: Claudiu Dumitrache

Achitarea taxelor şi impozitelor locale a fost amânată cu o săptămână. Contribuabilii alexăndreni sunt aşteptaţi de luni, 14 ianuarie 2013, la ghişeele Serviciului de Taxe şi Impozite pentru a-şi achita datoriile către bugetul local. Din fericire valoarea acestora a rămas la acelaşi nivel ca în anul precedent.

Alexăndrenii nu trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunar pentru achitarea taxelor locale. Consilierii au hotărât ca acestea să rămână neschimbate. Cu toate acestea, achitarea taxelor şi impozitelor locale a fost amânată cu o săptămână.

Conducerea Primăriei Alexandria aşteaptă actul normativ prin care autorităţile locale pot opta pentru menţinerea taxelor şi impozitelor la acelaşi nivel, sau majorarea lor.

În aceste condiţii, contribuabilii alexăndreni sunt aşteptaţi de luni, 14 ianuarie 2013, la ghişeele Serviciului de Taxe şi Impozite pentru a-şi achita datoriile către bugetul local.

De asemenea, au rămas neschimbate şi facilităţile pentru persoanele fizice care achită taxele şi impozitele locale în integralitate pentru anul 2013 până la sfâşitul lunii martie, acestea beneficiind de o reducere de 10 la sută.

Noutatea este că de această facilitate vor beneficia începând cu 2013 şi persoanele juridice.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite