Alertă în Alexandria. Bagaj abandonat pe stradă, verificat de Poliție și de SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii care locuiau în apropiere au declarat că bagajul era abandonat de circa o săptămână. Inițial, geanta fusese lăsată lângă un bloc, apoi a fost mutată pe o stradă din municipiul Alexandria.

Bagajul era abandonat de o săptămână FOTO: IPJ Teleorman
Bagajul era abandonat de o săptămână FOTO: IPJ Teleorman

Miercuri, 2 noiembrie, în jurul orei 14.07, polițiștii au fost sesizați prin Serviciul pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean, cu privire la existența unui bagaj abandonat, pe o stradă din municipiul Alexandria.

„La sediul inspectoratului s -a constituit celula de criză formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență A.D. Ghica Teleorman și Serviciul Român de Informații”, transmite IPJ Teleorman.

Autoritățile au luat măsuri pentru delimitarea zonei și pentru interzicerea accesului auto și pietonal în acel loc.

„S-a evaluat situația de fapt și în urma discuțiilor purtate cu locatarii din imobil, a rezultat faptul că bagajul respectiv fusese abandonat de aproximativ o săptămână de zile lângă bloc, fiind ulterior mutat în locul actual”, adaugă reprezentanții IPJ Teleorman.

Polițiștii au verificat geanta FOTO: IPJ Teleorman
Polițiștii au verificat geanta FOTO: IPJ Teleorman

Având în vedere situația de fapt, bagajul a fost verificat, ridicat și transportat de la locul sesizării, nefiind înregistrate evenimente deosebite.

„Totodată unul dintre locatari a afirmat că bagajul a fost deschis în urmă cu câteva zile nefiind nimic în interior, el fiind cel care a pus bagajul in locul respectiv”, adaugă polițiștii.

IPJ Teleorman, pe urmele persoanelor urmărite

Tot miercuri, 2 noiembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri, au desfăşurat activităţi specifice pe linia de mandate și persoane urmărite/dispărute-căutate în județul Teleorman, ocazie cu care a fost depistat pe raza localității Lița, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Turnu Măgurele a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Împotriva bărbatului de 33 de ani, Judecătoria Turnu Măgurele a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 1 an și 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite