Alegeri pentru preşedinţia PSD Teleorman. Cine va prelua organizaţia din judeţul lui Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD Teleorman îşi va alege noua conducere “undeva în vară, după alegerile parţiale”. Aşa a anunţat Liviu Dragnea, liderul PSD, cu prilejul unei vizite la Alexandria.

“Toate organizaţiile care aveau şi care au conduceri interimare şi care stabiliseră date pentru alegeri le-au amânat pentru după alegerile parţiale. Despre organizaţia din Teleorman trebuie să-l întrebaţi pe Adrian Gâdea, că ştie mai bine, dar eu cred că alegerile vor fi undeva în vară, după parţiale”, a spus Liviu Dragnea.

Decizia de amânare a alegerilor din organizaţiile judeţene ale partidului care au conduceri interimare a fost luată în urma discuţiilor avute cu preşedinţii organizaţiilor în această situaţie şi cu acordul conducerii PSD, a completat  Adrian Gâdea, preşedintele interimar al PSD Teleorman.

“Trebuie să ţinem cont că pe data de 11 iunie vor avea loc alegeri parţiale la nivel naţional, iar în urma discuţiilor avute cu ceilalţi colegi preşedinţi de organizaţii din ţară, discuţii care au fost agreate şi de conducerea partidului, am considerat că în această perioadă este bine să ne concentrăm pe aceste alegeri, după care o să stabilim o dată pentru organizarea alegerilor la nivelul PSD Teleorman”, a spus Adrian Gâdea preşedintele interimar al PSD Teleorman.

După plecarea lui Liviu Dragnea la "centru", PSD Teleorman a rămas, oficial, pe mâna fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea. Acesta ocupă în prezent funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

În ceea ce priveşte viitorul lider al PSD Teleorman, o mare parte a social-democraţilor din judeţ susţine că actualul secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Adrian Gâdea, este favorit pentru a rămâne la conducerea organizaţiei din Teleorman. Pe de altă parte, sunt voci care susţin că Gâdea va ceda preşedinţia partidului în favoarea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan. 

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite