Dragnea: L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice. Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi la Parlament, că l-a rugat pe premierul Sorin Grindeanu să „se abţină de la declaraţii politice”, după ce acesta a spus că a fi premier este o „răspundere imensă” şi a atras atenţia că adversarii PSD sunt în afara partidului, răspunzând astfel criticilor primarului Gabriela Firea care s-a plâns că relaţia Executivului cu administraţia locală este „mai proastă” decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

„Oamenii nu sunt roboţi. Doamna Firea are tot dreptul să îşi exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbeşte în numele bucureştenilor. L-am rugat pe premier să se abţină de la declaraţii politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea ca urmare a declaraţiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relaţie mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraţilor.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, luni, pe Facebook, că a fi premier este o „răspundere imensă" şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD „sunt în afara partidului", respectiv PNL şi USR.

„A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică - cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere", a scris Grindeanu.

„Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorităţi pe care le împărtăşim cu toţii. Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere şi o lipsă totală de proiecte. În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiţii şi relaţii consolidate la nivelul Europei şi nu numai", a mai spus el.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu "ca la început", dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele "se lovesc de un zid", iar relaţia Executivului cu administraţia locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite