Adrian Gâdea îi ia locul lui Liviu Dragnea la şefia Consiliului Judeţean Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Gâdea a câştigat fără drept de apel alegerile parţiale din 3 februarie foto: Claudiu Dumitrache
Adrian Gâdea a câştigat fără drept de apel alegerile parţiale din 3 februarie foto: Claudiu Dumitrache

Pesedistul Adrian Gâdea a câştigat fără prea mari emoţii fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Potrivit numărătorii a 70 la sută din secţiile de votare, acesta a obţinut 78,5 la sută din voturi. El este urmat, la mare distanţă, de pedelistul Constantin Amarie.

Judeţul Teleorman are o nouă persoană în fruntea Consiliului Judeţean. Numărarea a peste 70 la sută din secţiile de votare relevă faptul că actualul preşedinte interimar, Adrian Gâdea (PSD), şi-a adjudecat fără drept de apel fotoliul râvnit de cei opt candidaţi înscrişi în cursa electorală. Potrivit datelor provizorii, Adrian Gâdea a întrunit 78,5 la sută din voturi, fiind urmat, la mare distanţă, de candidatul PDL, Constantin Amarie, cu 12,7 la sută.

Adrian Gâdea este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman din 21 iunie 2012, iar după demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte a îndeplinit atribuţiile acestuia. A fost Director Coordonator Adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Teleorman, Manager al Centrului de Sănătate Furculeşti şi Director al Caminului pentru Persoane Vârstnice Furculeşti. Când vine vorba despre avere, Adrian Gâdea este sărac lipit. Potrivit declaraţiei de avere, nu are terenuri, case sau apartamente, motiv pentru care bănuim că doarme în Loganul cumpărat în anul 2005.

Se ”laudă” şi cu un credit în valoare de 52.000 lei, scadent în anul 2028.

Funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman a rămas vacantă după ce Liviu Dragnea a decis să-şi încerce norocul şi pentru un fotoliu de deputat reuşind reuşit să închidă colegiul în care a candidat asigurându-şi astfel un fotoliu de parlamentar pentru următorii 4 ani.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite