Adi Sînă &Lidia Buble, ’’Alb si Negru’’ şi Maxim vor concerta la ”Ghiocelul de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Festivalul concurs naţional de muzică uşoară ,,Primăvara Teleormăneană”, dotat cu trofeul ,,Ghiocelul de aur”, se desfăşoară la Alexandria, în perioada 12-14 mai.

Consiliul Judeţean Teleorman prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale  Teleorman în colaborare cu  Primăria Municipiului Alexandria organizeaza în perioada 12 -14 mai 2015, la Casa de Cultură din Alexandria, Festivalul concurs naţional de muzică uşoară ,,Primăvara Teleormăneană” cu trofeul ,,Ghiocelul de aur”.În concurs vor evolua 16 concurenti care au trecut de etapa preslectiei si au respectat prevederile regulamentului.

 În cadrul festivalul în  ziua de 13 mai orele 19.00, va avea loc spectacolul concurs urmat de  recitalul formaţiei  ,,Maxim”, iar in  ziua de 14 mai orele 19.00, spectacolul de gala urmat de recitaluri susţinute de Adi Sînă &Lidia Buble  şi formaţia  ’’Alb si Negru’’.

 Festivalul se desfăşoară cu acompaniament live asigurat de Orchestra ,,Dan Dimitriu Band”.

 Din juriul festivalului fac parte personalităţi ale muzicii uşoare româneşti, compozitori şi reprezentanâi ai unor case de producţie implicate în promovarea tinerilor interpreti.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite