A început numărătoarea inversă pentru viceprimarii liberali Eduard Oprea şi Dan Dumitru Popescu vor fi schimbaţi din funcţie miercuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consiliul local Alexandria
Consiliul local Alexandria

Doar trei zile mai au de stat  liberalii Eduard Oprea şi Dan Dumitru Popescu pe posturile de viceprimari de la Primăria Alexandria.

Debarcarea liberalilor este programată pentru miercuri, 18 iunie, în plenul şedinţei de Consiliu local care va începe la ora 10.00. 

Schimbarea viceprimarilor liberali se va face prin două proiecte de hotărâri de Consiliu local, susţinute şi semnate de peste o treime din numărul consilierilor locali. Pe site-ul primăriei au fost publicate cele două proiecte de hotărâri care vizează schimbarea viceprimarilor PNL, nu însă şi numele consilierilor care au iniţiat proiectele. 

Viceprimarii aşteaptă schimbarea cu resemnare. ”În 2010 a trebuit  să plec de la conducerea Secţiei Drumuri Naţionale, pentru că eram liberal. În 2014 plec de la Primăria Alexandria, tot pentru că sunt liberal. Personal, nu pot să-mi reproşez nimic privitor la aceste lucruri. Chiar sunt mandru că sunt liberal, că fac parte  din această mare familie politică. Sunt mândru că am rezistat ispitelor şi atunci, în 2010,  când la guvernare era Boc şi compania,  şi acum când la guvernare este Victor Ponta şi compania, de  a mă muta la alte partide pentru a păstra aceste funcţii”, a declarat actualul viceprimar al Alexandriei, Dan Dumitru Popescu.

După şedinţa de miercuri, cele două posturi de viceprimari vor rămâne vacante. Numirea unor înocuitori se va face într-o altă şedinţă. 

Unul dintre posturile de viceprimar va reveni PPDD-ului, iar persoana preferată pentru post pare să fie Lucian Iotu, consilier local PPDD. Celălalt post de viceprimar va revenit PSD-ului.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite