51 de profesori au promovat proba scrisă în cadrul concursului pentru directori de şcoli

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori de şcoli din Teleorman s-au înscris 64 de candidaţi. Doi dintre candidaţi nu s-au prezentat la proba scrisă. Din cei 62 de dascăli  prezenţi ieri la proba scrisă,  51 au promovat, iar 11 au fost respinşi.

În Teleorman sunt scoase la concurs 68 de posturi în 65 de unităţi de învăţământ. Din totalul posturilor vacante doar 11 sunt de director adjunct, restul fiind pentru directori. Cele mai multe posturi sunt în şcolile gimnaziale, pentru licee fiind disponibile doar şapte posturi, trei pentru director şi patru pentru director adjunct, iar în grădiniţe doar trei posturi, toate pentru director. Mai sunt disponibile posturile de director la şi Palatul Copiilor Alexandria, Centru Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Teleorman, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă.

Pentru posturile de director vacante în unităţile de învăţământ alexăndrene, concurenţa este mare. Câte trei candidaţi s-au înscris pentru funcţiile de director al Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” şi director adjunct al Şcolii Gimnaziale “Ştefan cel Mare” din municipiul Alexandria. Doi candidaţi se întrec pentru postul de director al Centru Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Teleorman.

Probele de evaluare a Curriculumului Vitae şi de interviu se vor organiza şi desfăşura în perioada 19 iulie – 31 iulie 2017 în locaţiile stabilite de I.S.J.Teleorman.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite