133 de teleormăneni şi-au găsit o slujbă la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de teleormăneni au susţinut interviuri de angajare foto: Claudiu Dumitrache
Zeci de teleormăneni au susţinut interviuri de angajare foto: Claudiu Dumitrache

Peste 900 de teleormăneni au trecut astăzi pragul bursei locurilor de muncă. Din păcate, doar 133 dintre aceştia şi-au găsit un job. Cei mai mulţi fiind persoane cu studii medii şi profesionale.

Teleormănenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi-au putut găsi un job la bursa locurilor de muncă. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat astăzi, cu începere de la ora 9:00, “Bursa generală a locurilor de muncă”.

Peste 900 de teleormăneni au trecut pragul bursei locurilor de muncă. Ca urmare a participarii la bursă, 133 persoane au fost încadrate pe loc în muncă. Dintre aceştia, 78 persoane cu studii medii şi profesionale, în domenii de activitate precum: servicii şi comerţ, economic, confecţii textile, construcţii civile, pază şi ordine publică.

3 persoane cu studii superioare, în meserii/ocupaţii ca: medic veterinar, inginer mecanic şi consilier juridic, dar şi 47 persoane necalificate, în domenii de activitate precum: construcţii civile, confecţii textile, agricol, pază clădiri.

De asemenea, au fost selectate 186 de persoane la nivelul judeţului, în urma susţinerii unui interviu, în cadrul bursei, cu scopul încadrării în muncă.

Pentru organizarea Bursei, conducerea AJOFM Teleorman a contactat, la nivelul judeţului Teleorman, în vederea identificării necesarului de forţă de muncă, peste 1000 agenţi economici, prin transmitere de invitaţii prin poştă, e-mail şi prezentare la sediile instituţiei. Din păcate doar 81 angajatori au depus situaţia locurilor de muncă vacante, punând la dispoziţia persoanelor în căutarea unui loc de muncă, 458 locuri de muncă.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite