VIDEO Şase răniţi în urma unui accident la Alba Iulia între un microbuz şi un autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul şi microbuzul s-au ciocnit aproape frontal
Autoturismul şi microbuzul s-au ciocnit aproape frontal

Şase persoane au fost rănite miercuri după-amiază la Alba Iulia în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism.

Patru persoane au ajuns de urgenţă la spital în urma unui accident rutier petrecut miercuri, în jurul orei 16.20, în zona târgului de animale din localitatea Drîmbar, la ieşire din Alba Iulia.

Accidentul s-a produs între un microbuz de persoane, al unei firme din Alba Iulia, şi un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în judeţul Mureş. 

În urma evenimentului, şase persoane au fost rănite dintre care patru au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba.

Din primele date,  şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului din cauza drumului umed,  a intrat pe contrasens unde s-a lovit de microbuzul care circula, regulamentar. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe.

Comunicatul IPj Alba: ”La data de 25.05.2016, în jurul orelor 16.50 , pe DJ 107 , în afara localităţii Drâmbar, L.D., de 21 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Şpring. 

În urma accidentului, 4 femei, cu vârste cuprinse între 31 şi 54 de ani, toate din comuna Berghin, pasagere în microbuz, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportate la spital. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

accident alba
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite