VIDEO Politicienii din Alba votează la alegerile parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În judeţul alba sunt aşteptaţi la vot aproximativ 317.000 de locuitori. Foto Adevărul
În judeţul alba sunt aşteptaţi la vot aproximativ 317.000 de locuitori. Foto Adevărul

Candidaţii implicaţi în alegerile parlamentare şi reprezentanţii instituţiilor din administraţia publică şi locală a judeţului Alba votează duminică pe tot parcursul zilei. Declaraţiile acestora surprind poziţia taberei politice pe care o reprezintă.

Dacă unii dintre aceştia susţin că au votat pentru “politicieni responzabili” şi pentru ca “România să rămână în Europa”, alţii afirmă că au venit la vota pentru “schimbarea ţării până la capăt”.

Ioan Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba: „Am votat pentru a învinge, pentru a mă simţi şi eu reprezentat în Parlamentul României de politicieni responsabili. Îmi plac oamenii care muncesc mult si fac. Cred că prezenţa va fi mai mică decât ar fi normal datorită vremii. Cei care doresc să îşi exprime votul vor vota“.

Ştefan Bardan, candidat la Senat: „Am votat pentru un Parlament si un Guvern mai responsabile, de care concetăţenii mei şi toţi românii au atâta nevoie“.

Dorin Nistor, candidat la Camera Deputaţilor: „Am votat cu votat cu gândul la victorie, pregătit să reprezint Alba Iulia în Parlamentul României. Sunt convins că pot ajuta albaiulienii mult mai uşor, de la nivel central”.

Mircea Hava, primarul din Alba Iulia: „Am votat pentru ca România să rămână în Europa. Cred că sunt, din păcate, printre puţinii care ştiu ce înseamnă Europa pentru România şi pentru Alba Iulia. Nu voi putea niciodată să votez cu cei care înjură instituţiile europene, cu cei care cred că este mai bine să mergem să luăm lumină de la Moscova. Cei care câştigă să-şi asume responsabilitatea şi să guverneze, să ducă ţara acolo unde trebuie şi să nu uite că guvernarea se face şi cu cei de la Alba, şi cu cei de la Vinţ, şi cu cei de unde vreţi dumneavoastră”.

Teodor Atanasiu, candidat la Senat: „Am venit ca să facem schimbarea până la capăt, am venit ca să redăm demnitatea românilor în urma votului de astăzi. După alegerile de astăzi o să avem în sfârşit o majoritate parlamentară confirmată prin votul cetăţenilor care să instaleze un guvern credibil în România şi putem să începem adevărata reformă a statului românVa fi şi în Alba un vot împotriva a ceea ce li s-a întâmplat rău românilor în ultimii trei ani şi jumătate. Cred că şi cetăţenii din Alba, la fel ca toţi ceilalţi cetăţeni români, vor arăta asta la vot astăzi”.

Călin Potor, candidat la Camera Deputaţilor: “Am votat astăzi pentru o Românie puternică, am votat astăzi ca băiatul meu student fiind să rămână în ţară, să rămână la Alba Iulia, alături de colegii lui de generaţia lui. Am votat ca fica mea elevă să poată face o şcoală corectă, o şcoală europeană, să poată să aibă o meserie frumoasă, să îşi ajute compatrioţii şi să română tot în ţară, tot în Alba Iulia. Am votat pentru un trai mai bun, am votat pentru locuri de muncă. Am votat pentru bunăstare, pentru decenţă şi pentru bun simţ”.

Ioan Dîrzu, candidat la Camera Deputaţilor: „Am votat pentru ca zona Apuseni – Teiuş să fie mai bine reprezentată la Bucureşti, cu încredere că voi convinge Guvernul să direcţioneze fonduri în această zonă uitată de fosta guvernare. Am votat pentru schimbare, pentru ca românii să îşi recapete demnitatea şi încrederea în destinul lor”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite