VIDEO Giratoriu luate de ape, înlocuit cu o maşină de Poliţie. Inundaţii puternice pe mai multe străzi din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autospecială de Poliţie, în loc de giratoriu la Alba Iulia
Autospecială de Poliţie, în loc de giratoriu la Alba Iulia

Autospecială de Poliţie a revenit duminică dimineaţă, 19 iulie, pe post de sens giratoriu într-o intersecţie din Alba Iulia.

Ploaia torenţială care se manifestă la Alba Iulia de peste 24 de ore a provocat acumulăti mari de apă în mai multe zone ale oraşului.

Una dintre zonele obişnuite, unde se adună apa, la ploile mai puternice este o intersecţie pe Bulevardul Revoluţiei.

Aici, Primăria a amenajat un sens giratoriu temporar format din materiale din plastic. Când se acumulează apă, giratoriul temporar este deplasat de la locul său.

Prin urmare, Poliţia este nevoită să amplaseze în zonă o autospecială cu semnalele luminoase în funcţiune pentru a atenţiona şoferii şi pentru a ţine loc de giratoriu.

Probleme sunt în intersecţia din zona Gării şi pe strada Siretului, zone care sunt inundate la fiecare ploaie mai puternică. La Gară, intrarea maşinilor în intersecţie a fost interzisă de Poliţie pe un sens de circulaţie.

Apa căzută în cantităţi mari a provocat probleme şi la Oarda de Jos, unde au fost inundate, de asemenea, câteva străzi. De asemenea, au fost inundate străzi şi gospodării din satul Hăpria, comuna Ciugud.

Alba IuliaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite