VIDEO Cum a fost prins un tânăr traficant de droguri din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul este arestat preventiv pentru trafic şi consum de droguri
Tânărul este arestat preventiv pentru trafic şi consum de droguri

BCCO şi DIICOT Alba Iulia au făcut publice joi, 21 noiembrie, precizări suplimentare în cazul unui tânăr de 21 de ani arestat săptămâna trecută pentru trafic de droguri. Florin Marius Mihălţan a fost prin în flagrant în timp ce încerca să vândă o cantitate de 25 de grame de canabis.

Precizările au fost făcute într-o conferinţă de presă comună susţinută de noul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul şef Gabriel Florescu şi de procurorul şef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureşan.

Marius Florin Mihălţan, zis ”Flocea”, din Alba Iulia, a fost arestat preventiv în 13 noiembrie pentru trafic şi consum de droguri de risc. Luni, Tribunalul Alba a respins cererea acestuia de eliberare sub control judiciar. Oamenii legii susţin că tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi deţinut acasă o cultură de canabis pe care a recoltat-o şi a oferit drogul spre vânzare consumatorilor din oraş, în special tineri în vârstă de aproximativ 20 de ani.

Poliţiştii au descoperit peste un kg de cannabis, deţinut de acesta. În 12 noiembrie, au reuşit să-l prindă în flagrant în timp ce încerca să comercializeze 10 grame de cannabis, contra sumei de 250 de lei. Cu ocazia controlului efectuat în autoturismul cu care tânărul s-a prezentat la tranzacţie, au mai fost găsite 300 de grame de cannabis, iar, în urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au mai găsit alte 700 de grame.

De asemenea, au fost identificate dispozitive de mărunţit cannabisul şi un cântar special, pentru gramaj redus, folosite de tânăr în activitatea infracţională. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a reuşit identificarea a şase consumatori către care suspectul a comercializat diferite cantităţi de cannabis.

Tânărul vindea drogul pe stradă, în locuri retrase unor consumatori în care avea încredere sau care veneau cu recomandare. Anchetatorii au identificat şi peste 6 consumatori. Cantitatea întreagă de canabis descoperită la percheziţie valora 25.000 de lei.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite