VIDEO Aventurile lui Moş Crăciun: a traversat un munte înzăpezit, s-a odihnit la hotelul de gheaţă şi s-a răsturnat cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Crăciun a avut călătorie grea şi anul acesta. A coborât pe versanţi abrupţi de munte, acoperiţi de zăpadă şi a trecut prin teste „de teren”, cu autovehicule pe două sau patru roţi. A avut noroc şi de un popas binemeritat la hotelul de gheaţă, unde şi-a tras sufletul, pentru ca apoi să-şi continue drumul cu peripeţii.

Dar nimic nu i-a stat în cale Moşului. Nici calea anevoioasă prin zăpada de la mare altitudine, nici „obstacolele” întâlnite „la şes” nu l-au împiedicat să treacă mai departe. 

După ce s-a odihnit preţ de ceva vreme la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, Moşul a mers mai departe şi a nimerit în mijlocul unei… curse de motociclete. Cele două tinere care şi-au dovedit îndemânarea în stăpânirea „balaurilor” pe două roţi l-au lăsat fără cuvinte, mai ales când au reuşit un salt periculos.

Curios să vadă cum e să guşti din adrenalina cascadoriilor cu motor, Moşul a avut curaj şi, antrenat de cascadorul Lae Dreghici din Alba, a condus o maşină de curse, cu care a reuşit şi să se răstoarne, dar a scăpat nevătămat.

Filmul cu aventurile lui Moş Crăciun realizat de Centru de Imagine:

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite