VIDEO Aproape 500.000 de ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti din IPJ Alba pe autostrada A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina în care se aflau ţigările a fost indisponibilizată de poliţişti
Maşina în care se aflau ţigările a fost indisponibilizată de poliţişti

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au confiscat aproape 500.000 de ţigări ce provin din contrabandă. Autoutilitara cu care erau transportate ţigările a fost indisponibilizată iar conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal pentru contrabandă.

La data de 01.04.2015, poliţiştii ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Alba, sprijiniţi de poliţişti ai Biroului Poliţiei Autostrada Râmnicu Vâlcea  - Deva, au depistat în trafic, la kilometrul 316 al Autostrăzii A1, o autoutilitară condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş. 

Cu ocazia controlului efectuat, în autoutilitară, într-un compartiment special, creat artizanal, au fost găsite 479.800 ţigarete provenite din contrabandă. 

Faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270 alin.3 din Legea 86/2006, întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoutilitara a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite