UPDATE Ambulanţă scoasă din uz în urma unui accident rutier. Impact cu un autoturism soldat cu trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ambulanţă nu se aflau pacienţi
În ambulanţă nu se aflau pacienţi

Trei persoane au fost rănite marţi dimineaţa în urma unui accident rutier produs în municipiul Sebeş. O ambulanţă şi un autoturism s-au lovit, pe strada Lucian Blaga.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenţie Sebeş intervine pentru acordare de prin ajutor şi descarcerare la un accident rutier produs în municipiul Sebeş.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, o maşină proprietate personală şi o ambulanţă SAJ. În ambulanţă nu se aflau pacienţi şi nu au fost înregistrate persoane încarcerate.

În cele două autovehicule se aflau patru pasageri (doi în autoturism, doi în ambulaţa SAJ), din care trei au fost transportaţi la spital cu răni uşoare.

UPDATE Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 62 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei ambulanţe care circula pe strada Lucian Blaga, intrând în coliziune cu aceasta. 

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, o femeie de 55 de ani, pasageră în autoturismul condus de acesta şi un bărbat de 33 de ani, asistentul medical aflat în ambulanţă, au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale. Conducătorii celor două autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite