UPDATE Alertă în Alba: un băiat de 8 ani a plecat de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă. Copilul a fost găsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baiat alba disparitie

Poliţiştii din Alba caută un minor de 8 ani care a cărui dispariţie a fost semnalată luni seara, 23 septembrie. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

UPDATE 22:25: Conform informaţiilor transmise de poliţie, minorul a fost găsit în municipiul Alba Iulia, în apropiere de terasa La vizitiu. Copilul a fost preluat de poliţişti care fac verificări pentru a stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni. Starea lui este bună.

Ştirea iniţială:

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 septembrie 2019, în jurul orei 20,00, Poliţia Municpiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiul sau, în vârstă de 8 ani, a plecat de la şcoală, în dimineaţa zilei de 23 septembrie, în jurul orei 09,00, şi nu a mai ajuns acasă.

Semnalmentele minorului GĂLDEAN IULIAN CRISTIAN sunt următoarele:

• înălţime 1,30 m,

• greutate 30 de kg,

• păr negru, tuns scurt,

La data dispariţiei, acesta purta pantaloni gri, hanorac alb, cu gluga si era încălţat cu tenişi.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmarire.

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite