VIDEO Poliţist prins la volan fără asigurare auto. Cum a reacţionat când un coleg i-a cerut să predea plăcuţele de înmatriculare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a fost filmat de colegul său în timpul verificărilor
Poliţistul a fost filmat de colegul său în timpul verificărilor

Un poliţist din Alba a fost amendat şi a ajuns în atenţia superiorilor după ce a fost identificat în trafic fără asigurare şi a refuzat să predea plăcuţele de înmatriculare de la maşina personală.

Polişistul a fost prins de colegii lui din oraşul Baia de Arieş fără asigurare la maşina cu care circula, în urma unei sesizări.

În imagini se observă cum poliţistul caută actul în portmoneu, borsetă, pe bancheta din spate şi apoi spune că ”e expirată” şi că ”nu am mai umblat demult cu ea” (n.r. – maşina).

Scena pare să fie filmată chiar de către poliţistul care l-a verificat, în imagini fiind surprinsă şi o maşină de poliţie. 

Poliţistul îi spune colegului prins ”în offsaid” că se reţin plăcuţele de înmatriculare, însă acesta refuză să le predea.

Potrivit IPJ Alba, agentul de poliţie a fost amendat şi i-a fost reţinut talonul. Cazul a ajuns în atenţia compartimentului Control intern. Imaginile cu poliţistul au fost publicate pe internet.

   

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite