Un şofer de pe ambulanţă a cărat în spate o pacientă aproape jumătate de kilometru în Apuseni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de la Ambulanţa Alba a cărat în spate o bolnavă pe o distanţă de circa jumătate de kilometru, în condiţiile în care maşina nu a putut urca până la locuinţa pacientei din cauza condiţiilor în care se prezintă drumul de acces.

Un echipaj de la Ambulanţa Alba-Substaţia Câmpeni a fost solicitat marţi, 13 februarie, să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni - Ştiuleţi, de pe teritoriul comunei Scărişoara.

O femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor imediat din cauză că avea insuficientă respiratorie şi tensiunea arterială mică, riscând să moară în orice moment. Ajunsă în zonă, maşina ambulanţei nu a reuşit însă să urce până la casa femeii. În aceste condiţii, echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele de intervenţie necesare.

Ambulanţierul Dumitru Ignat a luat pacienta în spate şi a cărat-o aproape jumătate de km, până la ambulanţă, iar asistenta Geta Ciorea a dus trusa, monitorul şi butelia de oxigen. Au reuşit să ajungă, ulterior, la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit îngrijiri medicale.

image
Alba Iulia


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri